Начало Полезно Един адрес с 50% от транзакциите с Биткойн Кеш
Обратно

Крипто валути

Един адрес с 50% от транзакциите с Биткойн Кеш

Един-единствен адрес е отговорен за повече от половината от транзакциите в Биткойн Кеш (BCH) през последния месец, според туит от @IamNomad на 5 май.

Според Bitcoin Cash Block Explorer, тайната сметка е направила повече от 587 000 транзакции, откакто е стартирала дейността си на 8 април тази година.

Много от транзакциите са за частични суми от BCH и се правят редовно, като в секунда се появяват три до четири нови транзакции.

Като цяло, адресът е получил 22,763.06 долара (80.981 BCH) по време на писането на статията и е изпратил 21,546 долара (76.654 BCH), оставяйки го с баланс от 1,216.36 долара (4.327 BCH).

През този период от създаването на сметката, целият биткойн кеш блокчейн е обработил 1.17 милиона транзакции - около половината идват от гореспоменатия портфейл. Честотата на транзакциите може да подскаже, че някой се опитва да увеличи броя на транзакциите, за да направи мрежата много по-натоварена, отколкото всъщност е, както отговори един коментатор.

Друга теория е, че минималните транзакции се извършват като тест, потенциално за игра, като разработчиците се възползват от ниските такси на BCH. Биткойн Кеш е една от петте най-добри криптовалути от миналата седмица, според анализ на Cointelegraph.

„Твърдaта вилица” на алткойна е насрочена за 15 май, с промяна на кодовете и поверителността, за да се подобри неприкосновеността на личния живот и мащабируемостта.

Един BCH струва 287 долара в момента на писане.

/изт. cointelegraph.com/


2019-05-07 

Публикувани наскоро

Някой току-що премести 50 биткойна, според спекулации това е Сатоши Накамото

50 биткойна (BTC) (477 500 щатски долара), изкопани през първия месец от съществуването на биткойн и недокоснати повече от 11 години, бяха преместени днес, което предизвика вълна от спекулации, че Сатоши Накамото „се е събудил“

Крипто валути